23 Nisan 2007 Pazartesi

Topluma ve Eğitime katkı ve amaçlarımız



Milli Pazar, müşterilelerinin alış veriş ihtiyacını karşılamanın yanı sıra, Bursanın en büyük süpermarket zincirinden biri olarak çinde yaşadığı topluma olan sosyal sorumluluk görevini de yerine getirmek için, karının belli bir kısmını "Topluma ve eğitime katkı" çerçevesinde değerlendirmektedir. 2006 yılında başlamış olduğumuz Eğitime ve Topluma katkı projemiz büyüyerek devam ediyor. Eğitim, özellikle çocuklarımızın yarınları için oldukça önemli unsurdur, bunun farkında olan Milli Pazar, eğitime katkılarını sürdürecektir. Aydınlık yarınlar için, eğitime katkı, çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim almalarına katkı sağlamak amacıyla, şirketimizin ve personelimizin gönüllü katılımıyla sürecektir.

Proje hedefimiz : Tüm Milli Pazar şubelerine birer kardeş okul bulmak ve bu kardeş okulun çeşitli ihtiyaçlarını belirli düzeyde karşılamak. Okula yapılan katkılar , malzeme ve öğrenci ihtiyaçları şeklinde olup, okulların taleplerinin pazarlama ve eğitim departmanımız tarafından değerlendirilmesi sonucu, sosyal sorumluluk temsilcilerimiz aracılığı ile yapılmaktadır. Şu anda 3 adet olan kardeş okul sayımızı en kısa zamanda 10'a çıkarmak ve 4000 öğrenciyi kapsayan projemizi 12000 öğrenciye çıkarmayı hedeflemekteyiz.

Proje kapsamında 2007 yılı içinde mağazalarımızda müşterilerimizin ve tedarikçilerimizin katılımıyla projeye aktardığımız oranı büyütmeyi ve daha çok kardeş okula ve öğrencimize ulaşmayı hedeflemekteyiz.

0 Comments:

Post a Comment



Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa

Modified by Blogcrowds